Зморшки під очима – це проблема, яка рано чи пізно з’являється у житті кожної жінки, і вам буде корисно дізнатися, що ж потрібно робити, коли зіткнулися з нею.

Щоб мінімізувати їхню появу, важливо правильно стежити за шкірою навколо очей, використовувати лише перевірену косметику. У вашій косметичці має бути кілька засобів, які допоможуть вирішити проблему і ви повинні знати про секрети, які продовжать вашу молодість: Загоює мазь. Зоряні косметологи використовують мазь як бальзам для губ, засіб для розгладження волосся та як крем під очі. Наприклад, закордонні артистки (і Бейонсе – одна з них) наносять мазь на крем під очі перед тим, як лягти спати. Такий спосіб дійсно добре утримує вологу та не дратує шкіру. Баланс води у організмі.
Маша Єфросиніна та Настя Каменських завжди наголошують на необхідності води для організму. Зірки запевняє, що якщо ви стежитимете за балансом води в організмі – це допоможе вам запобігти швидкому старінню шкіри. Косметологи кажуть, що маленькі зморшки навколо очей часто спричинені зневодненням, тому вони рекомендують випивати склянку води перед сном. До того ж для краси та молодості шкіри дуже корисно лягати спати раніше. Праймер. Протягом дня консилер або тональна основа збирається у зморшки, що робить їх помітнішими. Тому Дженніфер Лопес та Надя Дорофєєва завжди використовує праймер перед нанесенням макіяжу на очі. Скористайтеся цією порадою і ви, щоб уникнути проявів зморшок під очима. Філери.
Ще один сучасний і вкрай простий спосіб позбутися зморшок – заповнити їх філерами (від англ. fill – «наповнювати»). За допомогою тонкої голки фахівець наповнює зморшки гелеподібним препаратом, завдяки чому шкіра миттєво розгладжується. Найбільш популярні філери створені на основі гіалуронової кислоти, а також на основі гідроксилапатиту кальцію. Філери не блокують м’язи обличчя і не спричиняють серйозних ускладнень. Шкірні наповнювачі діють від трьох місяців до року. Процедура проводиться з використанням провідникової анестезії, і тому безболісна. Кожна знаменитість підкреслює, що необхідно берегти свою шкіру, щоб мати молодий вигляд. Зараз ви витрачаєте час на догляд за своєю зовнішністю, а далі ви бачитимете результати вашої роботи. Бережіть свою шкіру, щоб завжди виглядати молодо та свіжо.

Comments are closed.