Багато жінок, ганяючись за гарним одягом та якісною косметикою, зовсім забувають про свої руки. Адже будь-яка жінка могла б розглядати догляд за руками як звичне явище.

Стежити за цими ділянками тіла важливо, а також клопітно, так як шкіра на них досить чутлива, і піддається всіляким несприятливим впливам, як механічним, так і кліматичним. У зв’язку з цим піклуватися про неї слід щодня.

Почнемо з того, що мити руки варто водою теплої температури, адже холодна може спровокувати огрубіння шкіри. Далі, очищати руки слід з милом, тому необхідно використовувати тільки якісне, перевірених сортів засіб, вміст лугу в якому становить досить низький відсоток, а поживних речовин досить високий.

Цілюще на шкіру впливає протирання рук сумішшю зі нашатирного спирту (1 грам), гліцерину (30 грам), води (50 грам) і одеколону (20 грам).

Важливим показником доглянутих рук вважається використання різних масок, однією з яких є вівсяно-медова маска, для приготування якої необхідно з’єднати: 1 ст. л. молока, 1ч. л. меду, 1ст. л. олії з оливок, 3ст. л. вівсянки. Усі складові компоненти ретельно перемішуються і наносяться на шкіру рук. Через хвилин 10-20 руки ополіскуються водою або чорним чаєм.

Після подібних процедур ваші ручки набудуть м’якості та доглянутого вигляду.

Comments are closed.