Запідозривши у себе перші ознаки вагітності, дівчата зазвичай не поспішають ділитися цим зі своєю другою половинкою, оскільки це може виявитися «хибною тривогою». Але після того, як ви переконалися в позитивному результаті, відвідавши лікаря або провівши тест на вагітність, постає питання: як повідомити чоловіка про вагітність оригінально?

Незалежно від того, чи довгоочікувана ця подія або зовсім несподівана (але від цього не менш бажана), постарайтеся піднести цю новину максимально позитивно та красиво. Для цього передусім необхідно спочатку впоратися з власними емоціями.

Не варто посилати чоловікові фотографію з туалету з мокрим тестом на вагітність у руках відразу ж, як побачили результат. Навіть довго запланована вагітність іноді застає зненацька, і жінки у стані шоку просто не встигають подумати про те, що звістку про цікаве становище можна донести якось оригінально.

Але недостатньо просто втілити ідею, потрібно ще підібрати правильний момент. Найголовніше правило – повідомити особисто, якщо це дозволяють обставини.

Так, іноді не терпиться подзвонити на роботу дружину прямо з ранку, але це не найкращий момент. Його думки зайняті зовсім іншими справами, тому реакція може бути зовсім не такою, як ви очікуєте.

Кричати “Я вагітна” відразу, як тільки чоловік увійшов на поріг, теж не найкраща ідея. Підготуйте спокійну, можливо романтичну обстановку. Чоловік повинен бути нагодований, не зайнятий комп’ютерними іграми або переглядом телевізора. Найоптимальніший момент – показати знімок з УЗД чи тест на вагітність після вечері.

Але навіть якщо вагітність дуже потішить чоловіка, будьте готові, що шоковий стан іноді блокує прояв щастя. Чоловік, впавши в ступор, може запитати: “Ти впевнена?”, “А що означають дві смужки”, “Я не розумію, що на цьому знімку”, “А як ти дізналася?”. Не ображайтеся, якщо не побачили тієї реакції, на яку очікували. Чоловіки за своєю природою не здатні так виявляти емоції, як жінки, а тим більше, коли йдеться про такі швидкі зміни в житті.

Comments are closed.