Важко уявити гарну дівчину, від якої виходить неприємний аромат. Саме цим керувалися перші винахідники парфумів, у часи, коли часто митися було модно.

Сьогодні переважно парфумерію використовують не для відбивання неприємного запаху, а для підкреслення свого образу. Але приємного аромату непросто досягти, якщо використовувати неякісний парфум або використовувати якісний, але неправильно.

Як і багато інших товарів, парфуми духи можна придбати за допомогою інтернет-магазинів. Але не варто замовляти їх на першому порталі, що трапився, клюнув на низьку вартість. На жаль, великий ризик натрапити на підробку, у якої спільного з оригіналом – упаковка та форма флакона.

Але ефект, навіть від найкращих парфумів, здатний зіпсувати неправильне використання. У кожного знайдеться кілька спогадів про особу жіночої статі, від якої вражає ароматом так, що у оточуючих починає боліти голова і сльозиться очі. Особливим щастям можна вважати поїздку з подібною особою в транспорті.

Хоча правила правильно нанесення парфуму досить широко відомі і їх легко можна знайти за допомогою будь-якої пошукової системи. Духи потрібно наносити малими дозами на зап’ястя, за вухами та в зону декольте. А їх аромат має трохи відчувати людина, яка знаходиться від вас на відстані танцю. Тільки тоді від аромату парфумів буде приємне і хвилююче враження, що доповнює образ прекрасної леді.

А облившись, навіть найелітнішими, духами з голови до п’ят особа викличе лише бажання провітрити приміщення і швидше його покинути, не наближаючись до вищезгаданої особи ближче п’яти метрів.

Comments are closed.