Продюсери Потап та Ірина Горова розповіли про причину розпаду гурту «Час та Скло».
Днями у палаці «Україна» відбувся прощальний концерт колективу «Час та Скло». Як це було, ми показали у великому репортажі.

Того ж дня продюсери гурту «Час та Скло» – екс-дружини Ірина Горова та Потап – пролили світло на майбутнє Наді Дорофєєвої та Позитиву. Але спочатку вони зізналися, що замислювалися про новий склад колективу. Щоправда, невдовзі передумали.

Потап та Ірина Горова збиралися створити новий склад гурту «Час та Скло». За словами Потапа, його команда навіть запитала про це фанатів групи, запропонувавши залишити франшизу «Час і Скло».

«Фанати написали нам: «Придумуйте іншу групу з новою назвою. Ми хочемо, щоб «Час та Скло» залишилися з Надією Дорофєєвою та Позитивом», – поділився Потап.

Надя Дорофєєва у прозначній сукні засвітила попу
Продюсер Ірина Горова чудово розуміє, чому фанати так трепетно ​​ставляться до складу гурту «Час та Скло».

«Неможливо повторити Надю та Позитиву, – сказала Ірина Горова. – Так само, як неможливо було б повторити Потапа та Настю Каменських чи Меладзе та Брежнєву».

Тепер екс-учасники «Час та Скло» підуть кожен своєю дорогою: Позитив продовжить роботу в гурті Mozgi, а Надя Дорофєєва стане сольною співачкою.

«Це саме той момент, коли Надя Дорофєєва дозріла для створення свого сольного проекту, – сказав Потап. – До того ж, Позитив дуже крутий автор і продюсер. Тому вони обоє готові змінюватись».
Тепер фанати з нетерпінням чекають на презентацію сольного проекту Наді Дорофєєвої.

Comments are closed.