Останнім часом серед інтернет-спільноти намітився очевидний тренд: обговорення зіркових розлучень стає улюбленою темою для електронних ЗМІ, блогерів, передплатників зіркових Instagram. Слідом за Владом Соколовським і Ритою Дакотою, Віталіною Цимбалюк-Романівською та Арменом Джигарханяном, Євгеном Петросяном та Оленою Степаненко на черзі виявилася пара Анжеліка Варум-Леонід Агутін, яких поголос розводить через роман, що приписується музикантові.

Казали, що 50-річний Леонід Агутін вже давно не живе з 49-річною Анжелікою Варум і збирається розлучитися з нею заради молодої коханої. Сталося так, що сама Анжеліка несподівано для себе підігріла ці чутки. Співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі сумний вірш «Іду назавжди». Цього виявилося достатньо, щоб переконати всіх у неминучому розлученні.

Агутіна обурили чутки, які виникли навколо нього та подружжя. На своїй сторінці музикант опублікував романтичне фото з Варумом і підписав його: «Хлопці, ви чого це?! Що за буря на рівному місці? Анжеліка опублікувала вірш «Іду назавжди». Хтось, не дочитавши до кінця і не зрозумівши сенсу, засмутився, а хтось зрадів. Є привід поглумитись! Витягнути всі курні скелети. Навіть шановні видання підхопили легенди із задоволенням. Вчора зіпсував собі вечір, начитався небилиць про нас. А тим часом у нас є вихідний. Ми вдома цілий день. Удвох. Точніше, утрьох із кішкою».
Фанати пари пораділи за Леоніда та Анжеліку: «Чудові люди, щастя вам», «Розумні люди не читають пліток, «Ви — найкраща пара», «Ніколи не втрачайте один одного, бо я назавжди перестану вірити в кохання».

Comments are closed.