Популярна співачка Надія Бабкіна відверто розповіла про своє заміжжя з барабанщиком Володимиром Засідателевим. Одружилися вони у 1974 році, через рік вона народила йому сина Данила. За словами артистки, він дуже ревно ставився до її професійного успіху, тому у них часто траплялися конфлікти. А потім, у 1991 році, вона випадково дізналася, що має іншу, і відразу розлучилася з ним.
Незважаючи ні на що, вона зберегла з колишнім чоловіком добрі стосунки. «Звичайно, були сльози та скандали, було важко. Із сином він спілкувався, Данило вже дорослий був. Потім я ховала батьків Володимира, допомагала йому. Та й його самого теж. Він все ж таки батько моєї дитини, як можна інакше вчинити?», — розповіла Надія Бабкіна у програмі «Доля людини».
Сьогодні артистка задоволена своєю жіночою долею, вона вже багато років щаслива з музикантом Євгеном Гором, і різниця у віці, він її молодший на 30 років, не заважає їхньому коханню. «Наші відносини починалися не одразу, якось усе само собою сталося. Ми разом уже 15 років, обидва з важкими характерами, але Женя дуже розуміє. Син також його добре прийняв. Скільки за ці роки було чуток, що він альфонс. Гор уже чотири рази пропонував, але я все хочу почекати. Якщо чесно, я особливо не хочу і так добре живеться».

Comments are closed.